Ungdomsfonden

IS Halmias ungdomsfond är en satsning och investering på och för föreningens framtid.

IS Halmias unga spelare är föreningens framtid. Som ett led i att kunna fortsätta stötta unga spelares utveckling i IS Halmia startar vi upp denna ungdomsfond - ALLAS RÄTT TILL IDROTT.

Fondens syfte är att med ekonomiska medel främja Halmias arbete med att utbilda föreningens ungdomar i såväl fotbollskunskap som i sociala sammanhang, idag och i förhoppningsvis många år framöver. Detta gäller självfallet både flickor som pojkar. Integrationen i detta och i dagens samhälle värdesätter vi högt.

VI vill som förening ta ett betydligt större ansvar för våra ungdomar som är och spelar i våran förening Idrottssällskapet Halmia.

Gå in under dokument i menyn och läs om ungdomsfondens förklaring och syfte - för endast 50:- per månad kan Du göra en stor skillnad för individer i vår förening!!

VILL DU VARA MED I DENNA UNIKA SATSNING!? - ta då kontakt med någon av ansvariga under kontakt i menyn till vänster.