Magnolia Bostad – Huvudsponsor för IS Halmia Dam
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottssällskapet Halmia
Fotboll
U16
IS Halmia
1 - 0
BK Astrio P05
IS Halmia1 - 0BK Astrio P05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 februari, 14:00
Plats:Halmstad Arena IP kgrpl 6
Samling:12:45, Klubbstugan
Aktivitetsinfo: Matchsamling inför matchen mot Astrio U16
IS Halmia U15 - BK Astrio U16
2021-02-15 12:41

Så var det äntligen dags för den första riktiga träningsmatchen denna säsong. Efter två internmatcher i obehagligt väder och på mindre bra planer så var det idag den raka motsatsen. Strålande sol, någon plusgrad och vindstilla. Planen och förutsättningarna var optimala.Då våra grabbar tränat hårdare än någonsin tidigare denna försäsong och så sent som i fredags körde X-antal 300m intervaller i uppförslut. Ja, då var fokuset inför denna match endast att få sig ytterligare en genomkörare och att alla skulle få spela minst 45 och max 70 min. Vilket alla gjorde utom två spelare som inte kört löp pass i fredags. De fick spela 90 min.


Det lilla fokus vi hade inför matchen var att sätta vårt försvarsspel, där vi styr motståndaren dit vi vill för att erövra boll. Första 45 min är det fantastiskt bra vilket gör att vi vinner boll högt och på så sätt också trycker tillbaka Astrio och skapar många bra chanser till både instick, inlägg och avslut. Vi gör också 1-0 efter att ha pressat motståndaren till misstag och vi får friläge och ett finfint avslut borra sig in vid bortre stolpen. Astrio växer in i matchen och har en del boll men skapar egentligen inte mer än ett riktigt bra inspel där vi hinner före och tar bort bollen.


I andra halvlek i takt med att ork och energi tryter hos oss, tar Astrio över initiativet mer och mer. Vi fortsätter dock göra det bra defensivt och det känns som vi kontrollerar matchen ganska väl. Astrio dröjer ända till sista 10 minuterna innan de får sin första klara målchans men skottet går en bit utanför. I övrigt får vår målvakt göra en räddning på ett längre avslut.


Totalt sett en fantastiskt bra insats med tanke på de fysiska förutsättningarna denna dag. Att gå in och göra den arbetsinsatsen efter den träningen vi genomfört är verkligen imponerande. Det lovar väldigt gott inför fortsättningen. 


Nästa match är inte förrän 7/3 och då har vi börjat lätta upp träningen en aning och då hoppas vi kunna bjuda på en mer offensiv insats än igår.


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 26/11 16:00
2 - 2  
Ons 19/10 18:00
 
 
SPONSORER