Magnolia Bostad – Huvudsponsor för IS Halmia Dam
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottssällskapet Halmia
Fotboll
U17
IS Halmia
6 - 0
BK Astrio
IS Halmia6 - 0BK Astrio

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 juni, 11:00
Plats:Halmstad Arena P4
Tävling:
Matchnummer: 077001022
Samling:10:00, Klubbstugan
Segertåget fortsätter i kvalserien!
2021-06-13 07:15
Bilder av lagfotograf Edeline

Lördag 12/6-21

IS Halmia - BK Astrio 6-0 (3-0)

 

Derbydags mot BK Astrio och ytterligare 3 viktiga poäng in på kontot!

 

Inledningsvis börjar matchen lite svängigt men efter tag tar vi över mer och mer. I veckan har vi tryckt mycket på vårt djupledsspel och det bar frukt idag. Vi värderar väldigt bra på planen när vi ska gå fram samt när vi ska äga boll. Det är väldigt kul att se att spelarna tar till sig det vi tränat på och verkligen försöker med de aktioner vi vill åt, även fast vi misslyckas ibland. 

 

Inför andra halvlek var vi noga med att inte sväva iväg och tro att matchen var klar. Vi går in med inställningen att det är 0-0 och 45 min kvar att spela. Vi tar tag i taktpinnen direkt och återigen skapar flera goda chanser. 

 

Resultatet idag slutar 6-0 och det var en mycket bra genomförd match av oss. Mindre bra är väl att effektiviteten inte var tillräckligt hög om man ser till antalet chanser vi skapar. Det blir att fokusera mycket på avslut de kommande veckorna. Vi behöver lära oss att döda och stänga matcher tidigare än vad vi gör. Möter man ett vassare lag så får man kanske inte mer än två-tre chanser och då gäller det att vara klinisk i avslutslägena.

 

Sista 30min kommer några av våra duktiga U15 spelare in och gör det med bravur och Isak får hålla sin första "nolla" med oss. Kul!


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SPONSORER