Magnolia Bostad – Huvudsponsor för IS Halmia Dam
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottssällskapet Halmia
Fotboll
U17
Kullavik IF
2 - 2
IS Halmia
Kullavik IF2 - 2IS Halmia

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 augusti, 15:00
Plats:Särö IP A
Tävling:
Matchnummer: 077001037
Samling:11:30, Örjans Vall
Aktivitetsinfo: Vi samlas på Örjans Vall och käkar en lätt lunch innan avfärd i minibussarna mot Särö's IP.
Ännu ett kryss...
2021-08-29 14:53

Lördag 28/8-21

Kullavik IF- IS Halmia 2-2 (2-1)

 

Första matchen sedan det långa sommaruppehållet där först ut var Kullavik IF. Matchen i våras slutade 3-3 med nöd och näppe efter sent kvitteringsmål från oss. 

 

Vi visste redan från början att Kullavik var stora, aggressiva och bankade långt på sina två anfallare sen förra matchen. Inför matchen var vi alla överens om att oavsett hur matchen slutar är vi ett bättre spelande lag. Men vad spelar det för roll när fotboll i slutändan handlar om att göra mål och vinna?

 

Vi börjar matchen som förväntat med mest bollinnehav och några enstaka halvfarliga chanser. Det känns relativt tryggt och stabilt när helt plötsligt ett bolltapp på mitten och en misslyckad brytning gör så att det står 1-0 till Kullavik. Orättvist? Fine. Vi gnetar på och fortsätter spela vårt spel genom att hitta in på våra mittfältare som ständigt vänder på spelet som vi vill. 

 

Ytterligare ett bolltapp där vi försöker göra det svåra istället för det enkla där en långboll slås bakom vår backlinje och vips så står det 2-0. Kullavik ligger kompakt, springer och spelar efter deras resurser. De har knappt två passningar inom laget men ändå lyckas leda med 2-0. Det ska de ändå ha cred för! 

Spelare likt oss tränare är nästan i chock hur vi kan ligga under. Vi spelar på och vår nye spelare Robin från Ljungby ger oss två straffar. En som förvaltas i mål och en som vi tyvärr missar. 2-1 i halvtid där vi inte har så mycket att säga förutom att bara fortsätta mala och spela som vi gör så kommer det lösa sig av sig själv.

 

I andra halvlek är det i princip spel mot ett mål där Kullavik backar hem och endast går på kontringar. Vi gör 2-2 helt rättvist på hörna och 3-2 ligger i luften matchen igenom. Tyvärr håller Kullavik undan och vi lyckas endast få med oss en poäng. Stor besvikelse efter ännu ett poängtapp och tredje oavgjorda matchen i rad gör att förstaplatsen blir ännu svårare att knipa och vi är nu beroende av att resultaten i de andra matcherna går vår väg.

 

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
SPONSORER