Magnolia Bostad – Huvudsponsor för IS Halmia Dam
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottssällskapet Halmia
Fotboll
Kungsbacka IF
5 - 8
IS Halmia
Kungsbacka IF5 - 8IS Halmia

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 maj, 12:00
Plats:Kungsbacka sportcenter 1
Tävling:
Matchnummer: 077001016
Samling:09:55, Örjans Vall
Aktivitetsinfo: Vi åker Halmiabussarna upp.
Bussarna går kl.10!
Trupp:#1 Isak Berndtson
#3 Abdishakur Osman
#8 Adam Frånberg
#9 Edian Mujaj
#11 Andrej Rajovic
#12 Nikola Nikolic
#13 Elion Brajshori
#15 Liam Nordborg
#16 Jonathan Dymne
#17 Teodor Pal
#20 Marcel Teintang
#21 Amin Mohammed
Filip Frånberg
Wilton Ljunggren
U16
Referat: Kungsbacka IF - IS Halmia
Ny seger i kvalserien!
2021-05-29 19:58, U16
Bilder av lagfotograf Edeline

Lördag 29/5-21

Kungsbacka IF - IS Halmia 5-8 (2-3)

 

En härlig dag för fotboll, soligt och drygt 16 grader. Förutsättningarna var således utmärkta. 

Första 15 böljar spelet fram och tillbaka och det är Kungsbacka som tar ledningen på en fast situation. Det verkade som det 1-0 målet behövdes för oss att vakna. Efter målet är det Halmia för hela slanten. Efter fint uppspel viker Amin in bollen i bortre och det står 1-1. Fina kombinationer, triangelspel, lugn och ro och helt plötsligt står det 3-1 fram tills den 44:e när vi, slarvigt, ger bort en straff. 

3-2 i halvtid. Men trots det är vi nöjda med spelet. 


Vi börjar andra halvlek med att fortsätta pressa högt och tvinga dem ta snabba beslut. Vi gör två snabba mål inom loppet av 10 min och får väl känslan att matchen är klar. Men icke. Avsparken efter gör de 3-5 och så var det match igen. Resterande tid har vi mest boll där Kungsbacka mest slår långa bollar bakom oss. Målen vi släpper in är på hörnor/frisparkar där vi låter motståndarna göra mål alldeles för lätt. Vi får ta lärdom av dessa situationer och förbättra det helt enkelt. Med lite oflyt hade vi förlorat den här matchen men Isak, vår nye målvakt gjorde premiär och stod för en väldigt bra insats. Trygg med boll och gav ett lugn till backlinjen med sitt språk och spel. 

Sista delen av matchen hänger Kungsbacka inte med och bollarna rullarna in och det är frågan om Edians bicakleta är snyggare än Amins . Vi vinner till slut matchen helt rättvist och grabbarna ska ha stor eloge för de inte viker ner sig så fort vi får ett mål emot oss. 2/2 vunna matcher, full pott, helg, löning, fint väder, Champions League.

 

Blir inte mycket bättre än så här!


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER