God Jul och ett Gott Nytt 2022!
2021-12-17 12:41

2021 håller på att ta slut och när jag ser tillbaka på året som gått gör jag det med ett leende på läpparna.

Året som gått har bjudit på massor med bra träningar, matcher och andra positiva upplevelser på och utanför planen.

Höjdpunkten var absolut Halör Invitational där vi samlade ihop 23 av 24 spelare och åkte ner utan en aning om vad som väntade oss. Vi fick spela matcher mot riktigt duktiga lag som verkligen bjöd upp till tufft motstånd och vi visade oss själva att om alla gav allt för varandra så skulle vi kunna ge alla de andra lagen en match. Vi gjorde mer än vad som förväntats av oss och vi åkte hem med en massa bra information och erfarenhet som vi kan jobba vidare med i vår fortsatta utveckling.

Tyvärr har några spelare lämnat oss för spel i andra föreningar eller slutat helt med fotbollen vilket är mycket trist, men Vi har fått äran att lära känna flera nya sköna personligheter under året.

Killar som bidrar med minst lika mycket poisitivt vid sidan av planen som på planen.

Gruppdynamiken och den goda stämningen i laget är superviktig för att vi ska kunna nå dit Vi vill!

Vad som väntar under 2022 vet ingen men jag hoppas på samma positiva utveckling som i år för då vet jag att vi kommer lyfta oss ännu ett snäpp. Höjdpunkten för 2022 är självklart Gothia Cup som vi hoppas blir av och kval till SVFF´s P16 nationell 2023.

Jag vill tacka våra lagsponsorer Nordisk Trädflytt, GK Plåt, HB Transport och Murarn i Mellbystrand för det gångna året och hoppas på ett fortsatt sammarbete under 2022!

Stort tack till föräldrar, släktingar och vänner som hjälpt till med försäljningar, kiosker mm som bidrar till att vi kan åka på cuper mm utan att det ska kosta killarna för mycket.

Stort tack till Is Halmia som förening för allt stöd under 2021!

Ta hand om er där ute så ses vi nästa år!

God jul och ett gott nytt år!!

/Mattias Dymne

Lagansvarig ledare