F2013-15
Nu går vi inomhus och myser
2022-09-27 21:33

Dagens träning var det sista utomhus för i år, det känns ganska bra att gå inomhus nu när det börjar bli lite ruggigt ute. Vi kan se tillbaka på en fantastisk säsong där tjejerna tagit stora kliv. Kul också att vi fick besök av HELA IS Halmia Dam idag på träningen, där finns massor av fina förebilder.

Från och med nu på söndag 2/10 så gäller Andersbergshallen kl 13.00-14.30. Några enstaka söndagar är upptagna med basketmatcher så då får vi lite extra vila om inte Christoffer hittar någon ledig hall i närheten. Redan i oktober är det dags för första inomhuscupen då det äntligen är dags för Getingecupen som ju blev inställd i februari pga covid. Sedan blir det troligen Veingecupen, Oskarströmscupen, Getingecupen och vår egna inomhuscup under perioden januari - mars.

Fokus inomhus kommer att ligga på teknik och passningsspel.

Övrig info:

Lördag 1/10 kl 15.00 spelar IS Halmia Dam seriematch mot Halmstads BK på Halmstad Arena IP, plan 2. Förutom att matchen är ett stekhett derby så är den en av dom viktigaste matcherna i Halmstads damfotbolls historia. Båda lagen slåss om nytt kontrakt i division 1 med bara två matcher kvar, Vore kul om ni kom och hejade fram tjejerna, kanske kan vi samlas och vara en lite hejaklack =) Det är dom värda.

Föreningen har en ny hemsida (www.halmia.se), och får framtida lagsida ser ut såhär (https://www.halmia.se/f-2013--15). Denna sida kommer att vara kvar tills vidare, men i vinter kommer vi att byta medlemsregister till 360Player och därmed lämna Sportadmin. Ni får mer info när det närmar sig, det är en app man laddar ner som innehåller allt och lite till. Inga mer mail och sms utan all info skickas i appen, smidigt som tusan.

// Christoffer & Hentry