F2013-15
Ny ledare, organisation, vinterns cuper, träningar och nytt medlemsregister
2022-11-04 10:44

Hej

• Först och främst vill vi presentera vår nya ledare. Meja Håkansson tillhör Halmias damlag, nyss fyllda 18 år och är en offensiv spelare med fostran i IF Centern. Meja kommer att vara med så mycket hon kan nu under vintern till att börja med. Tanken är att hon sedan även är med under uthomhussäsongen så länge det inte krockar med hennes egna träningar och matcher. Till hösten 2023 är planen att Meja åker över till USA för college.
  • När vi nu tar steget över till 7-manna under våren så behöver vi stärka upp organisationen runt laget. Christoffer har redan påbörjat diskussioner med föräldrar som kan tänkas ingå i en grupp om resurstränare (för att säkerställa att vi alltid är minst två ledare per träning och match) samt en föräldragrupp (tex angående kiosker, läger etc).
  • Vinterns inomhuscuper börjar ramla in och hittills är vi anmälda till Halmia Arena Cup 8 januari och Getingecupen 29 januari. Därtill kommer troligtvis Oskarströmscupen i mars månad.
  • Då inomhusidrotterna prioriteras i inomhushallarna under vintern så försvinner några av våra träningstider i Andersbergshallen, med tanke på detta och att vi endast tränar en gång i veckan så kan det dyka upp en extra träningstid mellan januari - april.
  • Sist men inte minst så har föreningen nyligen bytt leverantör av hemsida (www.halmia.se), i samma paket ligger även medlemsregistret och det innebär att vi kommer att lämna sportadmin och helt övergå till en digital plattform där all kommunikation kommer att ske via en app i telefonen. Mer info kommer strax i mailen.

Mvh Christoffer och Hentry