Välkomna till IS Halmia U15

Välkommen till IS Halmia U15

I denna grupp är vi  pojkar födda 2006 som tränar tillsammans. Vi är idag tre ledare där Andreas Sjöqvist, Niclas Carlson är ansvariga för fotbollsbiten och Mathias Larsson hjälper till med administrationen kring laget.

I denna grupp har vi ett tydligt fokus på utbildning och utveckling, både som grupp men även individuellt som människa i detta. Vi kommer träna ofta, seriöst och genomtänkt utefter ålder.

Då vi jobbar med utbildning och utveckling önskar vi att du som spelare har egenskaperna/talangen utav; viljan för träning samt glädjen för vår sport.

Vi ser humor, glädje, kamratskap som några otroligt viktiga ingredienser för att lyckas och utvecklas - fotboll ÄR kul :-))

Är du intresserad av att prova med oss??

I så fall är du välkommen att kontakta Andreas Sjöqvist på 0733-169319.

Referat: IS Halmia - BK Astrio P05
IS Halmia U15 - BK Astrio U16
2021-02-15 12:41

Så var det äntligen dags för den första riktiga träningsmatchen denna säsong. Efter två internmatcher i obehagligt väder och på mindre bra planer så var det idag den raka motsatsen. Strålande sol, någon plusgrad och vindstilla. Planen och förutsättningarna var optimala.

Fotografering 31/1 *inställd*
2021-01-11 14:00
Hej!

Söndag 31/1 är det dags för fotografering, både lag och individuellt. Fotograferingen sker i Örjans valls mediacenter (parkering baksidan av Örjans vall mot Nissan).

Med anledning av liggande restriktioner pga Covid så kan det bli aktuellt att flytta fram datumet, hör ni inget annat så är det 31/1 som gäller.

Ledarna ansvarar för att spelarna är ombytta till enhetliga matchkläder och att avstånd hålls. Glöm inte fotbollsskor. Vi önskar att spelarna kommer ensamma i största möjliga mån, eventuella föräldrar får vänta utanför.

Schema:
13.00-13.45 U13
13.45-14.30 P2010/11
14.30-15.15 U14
15.15-16.00 U15
16.00-16.45 U16
16.45-17.30 Dam
17.30-18.00 Herr

// Kansliet
God Jul & Gott Nytt År
2020-12-15 13:51

Vi i IS Halmia U15 vill passa på att tacka alla spelare, ledare, föräldrar, supporters, styrelse och sponsorer för det gångna året.

Utan ert driv, stöd och support hade vi inte varit där vi är idag.

Stort tack!

Vi önskar er alla

God jul & Gott nytt år

MVH
IS Halmia U15

IS Halmias reselotteri 2020
2020-11-17 16:24
Under veckan kommer ni som föräldrar att få hem informationslappar om IS Halmias reselotteri. Detta är inget tvång att sälja, däremot uppskattar vi all hjälp vi kan få i försäljningen med tanke på detta jobbiga år vad gäller inkomster.
Läs igenom och ta med till jobbet och lägg i fikarummet kanske?

Nedan följer ett citat från halmia.se om just årets reselotteri.

// Kansliet

"Samma lotteri, men nya vinster

Så är det äntligen dags att lansera det alltid lika populära lotteriet med draging julafton och nyårsafton.

Ingen har väl dock missat att år 2020 inte är sig likt, så heller Halmias reselotteri. I år är lotteriet corona-anpassat och samtliga vinster gäller istället på Hotel Tylösand. Du väljer själv hur du vill spendera pengarna på hotellet, tex på konserter, restauranger, spa, behandlingar mm.

Första vinst är på 11 000 kr och motsvarar t ex övernattning för 2 vuxna och 2 barn fredag-söndag inkl 2 middagar, 1 lunch, 2 frukostar samt entré till spa. Men du väljer som sagt helt själv hur du vill använda presentkortet.

En perfekt julklapp till familjen eller varför inte dina anställda, samtidigt som du stöttar "laget i mitt hjärta". Win-win.

Beställ via christoffer@halmia.se / marknad@halmia.se eller direkt i vår webshop på halmia.se."
Högt ställda mål för 2021
2020-11-17 13:13

I lördags hade laget en gemensam sittning i vår nya klubbstuga på Halmstad arena. Syftet med samlingen var att laget och framförallt spelarna skulle få sätta både sina personliga men framförallt lagets mål för 2021.

Resultatet finner ni under fliken dokument. Hela gruppen står bakom dessa mål och är ett första steg i vår tanke att göra alla ännu mer delaktiga och driva sin egna utveckling med stöd av oss ledare.

Målen är höga och engagemanget stort. Det gillar vi i IS Halmia U15!

/U15 - spelare & ledare

Sön 18/4 10:00