Magnolia Bostad – ÄR Huvudsponsor för IS Halmia Dam och FUG
Damlag
Välkomna till IS Halmia Dam
IS Halmia dam 2019

Under 2019 spelar vårt Damlag i Div 1 Södra Götaland.

Vi finns på Instagram; följ @ishdam

IS Halmias officiella hemsida hitta du på http://www.halmia.se

TACK!
2019-05-29 16:51

IS Halmia vill framföra ett STORT TACK till Er som bidrog med gott arbete och god attityd under den gångna helgens evenemang Tylösand OCR!!

PS. Den/dom som inte bidrog här får jobba dubbelt vid nästa stora viktiga arrangemang för ISH, Halmiafemman i början på september.

// Klubbchef Leif Jönsson genom IS Halmias styrelse

Fråga...
2019-04-16 14:02

Om någon spelare har föräldrar (eller annan nära anhörig) som är arkitekt så vore VI tacksamma om denna person kan höra av sig till Klubbchef Leif Jönsson (070-6464457) för lite expertishjälp - för Halmias räkning och bästa.

// Administrationen

Viktig information!!
2019-03-18 18:57

Det är fortfarande spelare och ledare som ej betalt medlems och träningsavgift för 2019, detta till trots utskick mer än en gång via mail.

Detta måste betalas per omgående, om avgiften ej kommer in inom kort riskerar spelaren att få stå över matcher, cuper och träningar.

OM man inte fått denna faktura via mail så hör av Er snarast till klubbchef Leif Jönsson på leif.jonsson@halmia.se eller 070-6464457.

Med Vänliga Hälsningar // Leif Jönsson genom styrelsen för IS Halmia

Årsmöte
2019-02-21 23:20

Hjärtligt Välkomna till årsmötet för IS Halmia;

Plats: Brunnsåkersskolans matsal
När: Tisdag 26/2
Tid: 18.30

// Styrelsen IS Halmia

Utprovning och köpkväll med rabatt
2019-02-07 17:16
Stadium - vår samarbetspartner genom Adidas

MÅNDAG 18 februari mellan kl.17.00-20.00 har VI, spelare-ledare-medlemmar i IS Halmia, en egen utprovningskväll utav träningskläder i Stadiums butik i Hallarna. Finns även möjlighet till utprovning skor som andra produkter ej förknippat med just fotboll - alla av de våra har 20% på allt denna kväll EFTER registrering på plats, representanter från IS Halmia finns på plats för registrering samt guidning hela kvällen.

VI bjuder på lite snacks och dricka - passa på nu och missa inte detta tillfälle, win-win = rabatt för ER som bonus till ISH!!

PS. Dam som herr kommer att få en egen utprovningstid utav fotbollsskor inom kort.

Hjärtligt Välkomna :-))

// Administrationen