Damlag

Välkommen till hemsidan för IS Halmia Dam!

Under 2018 spelar vårt Damlag i Div 1 Södra Götaland.

Vi finns på Instagram; följ @ishdam

IS Halmias officiella hemsida hitta du på http://www.halmia.se

Provträning hos IS Halmia Dam
2018-10-12 23:57

Under vecka 45-50, med start måndag 5 november kl.17.30, kommer VI att ha öppna träningar för nyfikna spelare till vår verksamhet. Kriterierna för intag till provträning är vidöppna, alla med seriöst och brinnande intresse för fotboll är välkomna.

Dock ett måste - innan närvaro till träning måste Du kontakta vår huvudtränare Peter Blomqvist minst några dagar innan tilltänkt entré, du når Peter på peter.blomqvist@halmstad.se eller 070-6985821.

VI nådde en mycket snygg andra plats i division 1 2018, vår bestämda målsättning är att göra 2019 än bättre - VI har även specifikt bjudit in flera intressanta spelare från vårt närområde under nämnd period.

Hjärtligt Välkomna :-))

Vänliga Hälsningar // Leif Jönsson (Klubbchef IS Halmia, 070-6464457)

Halmiadagen
2018-08-12 15:47

LÖRDAG 18 AUGUSTI har VI Halmiadagen på Örjans Vall - detta innebär;

- IS Halmia Dam - Skurups AIF avspark kl.13.00.
- IS Halmia Herr - Varbergs GIF, avspark kl.16.00.

Aktiviteter som;
- Speedshooting = mätning hur hårt Du skjuter.
- Fotboll i uppblåst miniplan med mål (ex 1 vs 1 eller 2 vs 2).
- Olika typer av lottförsäljning.
- Goa våfflor hos Siw i Örjansstugan eller annat gott ur hennes/vårt utbud.
- Uppvisningsmatcher i paus utav yngre ungdomar.
- Med mera...kom så får DU/NI se.

PS. VI förväntar oss att det kommer MÅNGA Halmianer till Örjans Vall denna eftermiddag och stöttar dam, herr och föreningen i övrigt. Dela gärna evenemanget i Era sociala medier när det kommer upp på vår hemsida i början på kommande vecka. Ta gärna med släkt och vänner till Örjans Vall så blir VI ännu fler röd-vita fina själar på Örjans Vall denna eftermiddag då vi hoppas och tror att solen skiner på oss alla,

VÄL MÖTT :-))

// IS Halmias styrelse genom klubbchef Leif Jönsson

Din hälsa
2018-06-04 11:33

I morgon tisdag 5 Juni mellan 19.15-20.00 kommer Joe Sise och hans kollega att presentera en mycket intressant produkt som är ny på våran marknad. Handlar om Din hälsa, välmående och prestanda i livet.
Detta gäller alla oavsett ålder.

Närvaron är frivillig men rekommenderas för alla våra spelare (och ledare) i IS Halmia.

Plats: Örjans Vall, mediacentret (f.d Halmianen)

Frågor - kontakta Joe 070-9297113.

// Administrationen

Tylösand OCR
2018-05-28 17:50

IS Halmia och tävlingsansvarige Timy Karlsson vill framföra ett gigantiskt STORT TACK till alla Er som medverkade på något vis under helgens bygge och tävlingar - rekorderligt, ödmjukt och proffsigt genomfört!!

Vänliga Hälsningar // IS Halmias styrelse genom klubbchef Leif Jönsson

Lör 6/10 14:00