Välkomna till IS Halmia U14
Glada grabbar efter en välspelad match mot Hyltebruks P06

VÄLKOMNA TILL IS HALMIA U14

I denna grupp är vi  pojkar födda 2007 som tränar tillsammans. Vi är idag tre ledare där Mattias Dymne, Sara Klinthammar och Fredrik Svensson delar på ansvaret.

I denna grupp har vi ett tydligt fokus på utbildning och utveckling, både som grupp men även individuellt som människa i detta. Vi kommer träna ofta, seriöst och genomtänkt utefter ålder.

Då vi jobbar med utbildning och utveckling önskar vi att du som spelare har egenskaperna/talangen utav; viljan för träning samt glädjen för vår sport.

Vi ser humor, glädje, kamratskap som några otroligt viktiga ingredienser för att lyckas och utvecklas - fotboll ÄR kul :-))

Du spelare (inkl förälder) som är född 2007 och är intresserad utav oss är välkommen att kontakta någon utav lagets ledare nedan;
Mattias Dymne 0736-872720
Fredrik Svensson 0706-841261
Sara Klinthammar 0705-731235
halmiap07@gmail.com

Hjärtligt Välkommen till IS Halmia!!

Provträna med oss i Halmia U14.
2020-10-17 11:30
Glada killar efter match mot Hyltebruk.
Vi har provträningar fr o m den 20 oktober och framåt.
Var med och utvecklas i Halmia och kanske en dag få spela på vackra Örjans Vall!
Halmia U14 (P07) är ett skönt gäng killar som vill utvecklas och anta olika utmaningar.
Om DU är intresserad att prova på så ring eller maila oss och anmäl ditt intresse för provspel på halmiap07@gmail.com. eller ring lagansvarig Mattias Dymne på 0736-872720.

Vinterträningen igång med ny spelare.
2020-10-14 08:47
Felix Malmberg ny spelare i laget
Nu är vi igång efter ett kort uppehåll och vi började första träningen med en ny spelare i laget.
Vi välkomnar Felix Malmberg med familj till vårt härliga gäng och in i vår fina förening.
Felix kommer från HGH och är en välutbildad spelare med bra fötter och fin speluppfattning.

Nu kör vi på med tre träningar i veckan och vintern kommer erbjuda många roliga och utvecklande övningar blandade med träningsmatcher.

Forza ISH!
Sista hemma matchen denna säsong!
2020-09-27 23:15
Match och pizza!
Idag avslutade vi hemma säsongen med match mot Lidhult.
Vi är inte med från början utan ligger under med 0-2 efter 11 minuter.
I andra spelar vi bättre och kvitterar men tappar åter spelet och låter Lidhult leda med 2-4 innan vi börjar komma igång. 3-4 kommer innan paus och i tredje var det inget snack om vilket lag som var starkast.
Vi lyckas komma igång ordentligt och kan spela vårt spel och skapar mängder med chanser.
Ett rättvist resultat i slutändan.
På söndag avslutar vi höstens seriespel med match borta mot Laholm, sedan blir det välförtjänt vila för killarna innan den tuffa vinterträningen drar igång.

Efter matchen hade vi en liten avslutning med massa prat, många skratt, bus och Pizza ⚽️🙂!

Nu laddar vi till nästa helg för sista seriematchen för i år! Men först träning i veckan 💪😃!
God Jul och ett Gott nytt år!
2019-12-24 14:24
Vi vill tacka alla som engagerat sig runt vårt lag.
Stort tack till styrelsen, föräldrar, sponsorer, släkt och vänner för i år.
Nu siktar vi på att göra 2020 till något speciellt!

God Jul och ett Gott nytt år!

/IS Halmia  U12
Stöd IS Halmia och gör en vinst på det...
2019-11-15 15:16

Kära medlem,

Hoppas allt är riktigt bra med Er alla Halmianer.

Som NI alla vet så är alltid ekonomin viktig i föreningslivet, inget undantag för vårt ISH. VI kämpar på med diverse inkomster under årskalendern, i det kommande är försäljningen utav vårt reselotteri samt bingolotto två stora och viktiga inkomstkällor för oss.

Reselotteriet- en lott kostar 250:- och då är man med i två dragningar 24/12 samt 31/12 (publiceras i HP som vår hemsida) bland 1600 reselotter om alla lotter säljes, en rätt hög vinstprocent. Högsta priset per dragning är 30.000:- och lägsta 2000:-, man väljer sin resa genom företaget Resia och deras stora utbud. Även en bra julklapp!!

Bingolotto - ISH sitter och säljer vid citygross på Stenalyckan fr o m 18/12 fram till 23/12 på eftermiddagen. Därefter fr o m 27/12 fram till 31/12 på eftermiddagen.

Förutom försäljningen vid Citygross så går det bra att beställa både reselotter som bingolotter via marknad@halmia.se eller messa/ringa ordförande Leif "Kola" Bengtsson på 073-3828841.

Ert stöd är lika välkommet som mycket viktigt för ISH - I hopp om fortsatt gott samarbete samt vinster till Er som inhandlar och stödjer, må väl.

Vänliga Hälsningar // IS Halmia

Sön 15/11 13:00