Välkomna till IS Halmia U14
Ett gott gäng blandat med några 08or och en 09a.

VÄLKOMNA TILL IS HALMIA U14

I denna grupp är vi  pojkar födda 2007 som tränar tillsammans. Vi är idag tre ledare där Mattias Dymne, Sara Klinthammar och Fredrik Svensson delar på ansvaret.

I denna grupp har vi ett tydligt fokus på utbildning och utveckling, både som grupp men även individuellt som människa i detta. Vi kommer träna ofta, seriöst och genomtänkt utefter ålder.

Då vi jobbar med utbildning och utveckling önskar vi att du som spelare har egenskaperna/talangen utav; viljan för träning samt glädjen för vår sport.

Vi ser humor, glädje, kamratskap som några otroligt viktiga ingredienser för att lyckas och utvecklas - fotboll ÄR kul :-))

Du spelare (inkl förälder) som är född 2007 och är intresserad utav oss är välkommen att kontakta någon utav lagets ledare nedan;
Mattias Dymne 0736-872720
Fredrik Svensson 0706-841261
Sara Klinthammar 0705-731235
halmiap07@gmail.com

Hjärtligt Välkommen till IS Halmia!!

IS Halmias reselotteri 2020
2020-11-17 16:24
Under veckan kommer ni som föräldrar att få hem informationslappar om IS Halmias reselotteri. Detta är inget tvång att sälja, däremot uppskattar vi all hjälp vi kan få i försäljningen med tanke på detta jobbiga år vad gäller inkomster.
Läs igenom och ta med till jobbet och lägg i fikarummet kanske?

Nedan följer ett citat från halmia.se om just årets reselotteri.

// Kansliet

"Samma lotteri, men nya vinster

Så är det äntligen dags att lansera det alltid lika populära lotteriet med draging julafton och nyårsafton.

Ingen har väl dock missat att år 2020 inte är sig likt, så heller Halmias reselotteri. I år är lotteriet corona-anpassat och samtliga vinster gäller istället på Hotel Tylösand. Du väljer själv hur du vill spendera pengarna på hotellet, tex på konserter, restauranger, spa, behandlingar mm.

Första vinst är på 11 000 kr och motsvarar t ex övernattning för 2 vuxna och 2 barn fredag-söndag inkl 2 middagar, 1 lunch, 2 frukostar samt entré till spa. Men du väljer som sagt helt själv hur du vill använda presentkortet.

En perfekt julklapp till familjen eller varför inte dina anställda, samtidigt som du stöttar "laget i mitt hjärta". Win-win.

Beställ via christoffer@halmia.se / marknad@halmia.se eller direkt i vår webshop på halmia.se."
Träningsmatcher mot Hässleholms IF.
2020-10-25 15:10
Hela gänget samlat efter matcherna.
I lördags spelade vi träningsmatcher mot våra vänner från Hässleholms IF.
Båda lagen kom till start med lagen blandade med spelare födda 07, 08 och 09.
Vi spelade med två lag och varje lag spelade totalt 65minuter uppdelat i tre perioder och det blev precis så jämnt som vi önskat.
Två lag som spelar rolig och utvecklande fotboll med många snygga kombinationer och några vackra mål.
Matcherna slutade totalt 6-6 och alla var överens om att det var rättvist.
Som avslutning bjöd IS Halmia på korv med bröd till alla spelare och ledare, en perfekt avslutning på en härlig dag.

Vi ser fram emot nästa gång vi ska träffas och umgås på och utanför planen.

Tack för en trevlig dag!!

Provträna med oss i Halmia U14.
2020-10-17 11:30
Glada killar efter match mot Hyltebruk.
Vi har provträningar fr o m den 20 oktober och framåt.
Var med och utvecklas i Halmia och kanske en dag få spela på vackra Örjans Vall!
Halmia U14 (P07) är ett skönt gäng killar som vill utvecklas och anta olika utmaningar.
Om DU är intresserad att prova på så ring eller maila oss och anmäl ditt intresse för provspel på halmiap07@gmail.com. eller ring lagansvarig Mattias Dymne på 0736-872720.

Vinterträningen igång med ny spelare.
2020-10-14 08:47
Felix Malmberg ny spelare i laget
Nu är vi igång efter ett kort uppehåll och vi började första träningen med en ny spelare i laget.
Vi välkomnar Felix Malmberg med familj till vårt härliga gäng och in i vår fina förening.
Felix kommer från HGH och är en välutbildad spelare med bra fötter och fin speluppfattning.

Nu kör vi på med tre träningar i veckan och vintern kommer erbjuda många roliga och utvecklande övningar blandade med träningsmatcher.

Forza ISH!
Sista hemma matchen denna säsong!
2020-09-27 23:15
Match och pizza!
Idag avslutade vi hemma säsongen med match mot Lidhult.
Vi är inte med från början utan ligger under med 0-2 efter 11 minuter.
I andra spelar vi bättre och kvitterar men tappar åter spelet och låter Lidhult leda med 2-4 innan vi börjar komma igång. 3-4 kommer innan paus och i tredje var det inget snack om vilket lag som var starkast.
Vi lyckas komma igång ordentligt och kan spela vårt spel och skapar mängder med chanser.
Ett rättvist resultat i slutändan.
På söndag avslutar vi höstens seriespel med match borta mot Laholm, sedan blir det välförtjänt vila för killarna innan den tuffa vinterträningen drar igång.

Efter matchen hade vi en liten avslutning med massa prat, många skratt, bus och Pizza ⚽️🙂!

Nu laddar vi till nästa helg för sista seriematchen för i år! Men först träning i veckan 💪😃!