Nya klubbstugan
Nya klubbstugan Halmstad Arena IP

Följande gäller;

• Boka er tid i klubbstugan genom att lägga in en bokning i kalendern. Glöm inte skriva lag, aktivitet och vem som är kontaktperson tillsammans med ett telefonnummer.
  • Samtliga ledare ska ha nyckel och personlig tagg till entrén som är till vänster om damlagets omklädningsrum. Har ni inte hämtat ut nyckel/tag så finns det på kansliet.
  • För att öppna/larma av = håll tagen mot läsaren och slå din personliga kod.
  • Larm är automatiskt aktiverat samtliga dagar 23.00 - 06.00. För att larma på övriga tider så tryck fyrkant, håll tagen emot läsaren och slå in din personliga kod.
  • Endast damlagets ledarstab har tillträde till omklädningsrum och domar-rum.
  • Dam och herr, i den ordningen prioriteras i bokningen, därefter gäller först till kvarn.
  • Ledarna ansvarar för öppning och låsning, man lånar INTE ut nycklar till minderåriga utan vuxennärvaro.

GEMENSAMT ansvar för renlighet och trivsel i klubbstugan (finns städmaterial där). Lämna alltid lokalen städad inkl släcka-persienner ner-stänga-låsa, inga undantag!!

// IS Halmia