U 16
Välkomna till IS Halmia U16

Välkommen till IS Halmia U16

I denna grupp är vi  pojkar födda -05  som tränar tillsammans. Vi är idag fyra ledare där Michael Baggner, Markus Wephton och Fredrik Theorin är ansvariga för fotbollsbiten och Anders Frånberg hjälper till med administrationen kring laget.

I denna grupp har vi ett tydligt fokus på utbildning och utveckling, både som grupp men även individuellt som människa i detta. Vi kommer träna ofta, seriöst och genomtänkt utefter ålder.

Då vi jobbar med utbildning och utveckling önskar vi att du som spelare har egenskaperna/talangen utav; viljan för träning samt glädjen för vår sport.

Vi ser humor, glädje, kamratskap som några otroligt viktiga ingredienser för att lyckas och utvecklas - fotboll ÄR kul :-))

Vänligen kontakta huvudansvarige Michael Baggner på 0728-705162 eller michael.baggner@halmia.se vid intresse utav provträning.

Planeringen för U16 klar - kalendern nu uppdaterad fram till nyår.
2020-10-16 11:06
Hej,
Nu är planeringen klar inför försäsongen 2021 och det är minst sagt ett väldigt intressant upplägg!

Träningar blir Mån, Ons och Fre.

Måndagar (1645-18) är det ren fysträning anpassad för våra fotbollsspelare där vi har tillgång till egen PT ute på Smärtfritt Friskvårdscenter (http://smartfritt.se). Detta drivs idag av Housam Ali med personal. Housam kommer även hjälpa oss med sjukgymnastik och rehab om det skulle bli aktuellt. Han har den senaste tekniken och besitter en väldigt bra kompetens som våra spelare kommer ha stor nytta av. Några spelare har redan träffat Housam och har svarat väldigt bra på hans behandlingar.
Mycket spännande samarbete och väldigt kul för båda parter!

Onsdagar (17.30-19.00) är det träning på konstgräset. Plan 6 på Halmstad arena.

Fredagar (17.30-19.00) är det träning på konstgräset. Plan 6 på Halmstad arena.

Fystester
Inför fysträningen så kommer vi göra fystester under vecka 46 för att se så alla har den grundfysik som krävs innan alla kan följa det träningsprogrammet vi kommer följa. Vi återkommer med kallelser inför detta.

Teknik/snabbhetsträning
Vi kommer även under vintersäsongen köra snabbhetsträning med tester och övningar för att vi ska bli snabbare på de korta så viktiga berömda "rycket". Där kommer en instruktör hjälpa oss anamma den så viktiga accelerationsfasen som är så värdefull för fotbollsspelare.

Två tillfällen är i dagsläget inplanerade.
Tisdag den 3/11 samt 10/11 (19.30-21.00) i Kombihallen. Glöm ej löparskor! Dessa träningar kommer vi även köra vanlig fotbollsträning

Träningsmatcher/Vintercupen
Det kommer bli många matcher under vintern. Det behöver vi för att spela ihop detta lag för att lägga oss på en jämn och hög nivå där vi vill vara så ofta som möjligt. Detta är något vi har haft svårt med tidigare där vi tyvärr har blandat och gett lite väl mycket.

Vi har i dagsläget en träningmatch inplanerad. Borta mot Lunds BK den 8/11. Även duktiga Tölö IF som vi har haft mycket bra matcher mot den senaste tiden vill möta oss vilket är kul.

Vi kommer vara med i Skånes Vintercup i år istället för att arrangera en egen igen. Detta tycker vi är bra ur flera aspekter. Dels får vi möta andra lag men det viktigaste argumentet är lagsammanhållningen. Det är nyttigt att få tid ihop och det får vi när vi åker iväg tillsammans. Att cupen är väldigt bra arrangerad av BK Landora är såklart också mycket positivt.

Lagmöte med föräldrar samt spelarmöte
Möte planeras i dagsläget och kallelser kommer inom kort.

Forza ISH, nu kör vi!
/Ledarna
Spelare uttagen till landslagsläger för P15/05 Future team
2020-10-16 10:05

Våra rödvita talanger fortsätter att utmärka sig.

I förra veckan blev Adam Frånberg (http://instagram.com/adam.franberg) kallad till det kommande P15/05 Future team-lägret som äger rum på Bosön den 19-21 oktober 2020.

Läs mer om Future team och den aktuella samlingen på svenskfotboll.se

Vi säger grattis till Adam och önskar honom lycka till på lägret!

Provträna med IS Halmia P05
2020-10-16 10:00
Kom och provspela för "nya" Halmia p05!

Vi har provträningar fr o m den 3 nov och framåt. Var med och utvecklas i Halmia och kanske en dag få spela på vackra Örjans Vall!
Ny huvudtränare är Michael Baggner och assisterande är Markus Wephton och Fredrik Theorin. Ring eller maila oss och anmäl ditt intresse för provspel på markus.wephton@halmia.se eller ring 0739 - 83 99 32.

Välkomna!
Sön 8/11 15:00