F2013-15
IS Halmia F2013-15

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till IS Halmia F2013-15!

Här kommer vi att uppdatera allt som händer med och kring denna grupp på vägen fram; träningar, samlingar, matcher, cuper m.m.

Under april-september 2022 tränar vi tisdagar 17.00 - 18.30 på Halmstad Arena IP, plan 5.

Intresseanmälan eller funderingar hänvisas till Christoffer på 0704-045599

// IS Halmia
Fotboll i dagarna två
2022-08-28 21:39

Så var denna fotbollshelg slut, tyvärr ska tilläggas.

Tre matcher lördag (poolspel i Trönninge) och tre matcher söndag (Stafsingecupen) är avverkade och trots både regn, åska och blixt så presterar tjejerna sin bästa fotboll någonsin.

Vi ledare är otroligt stolta över hur tjejerna har tagit till sig instruktioner på träningarna, detta har lagt en grund som gör att alla nu känner sig trygga med vad man ska göra när man får bollen. Synd bara att det endast är en månad kvar på utomhussäsongen, å andra sidan ska det bli riktigt kul att se tjejerna inomhus i vinter med tanke på prestationerna senaste månaderna.

Nu laddar vi batterierna inför avslutande två poolspel, men först en festlig tillställning på Örjans vall 5/9 då IS Halmia Dam möter BK Astrio. Dels ska vi vara bollflickor och gå ut med spelarna på inmarschen, men vi ska också spela en liten uppvisningsmatch i halvtid, vilken kväll det kommer att bli!

// Christoffer & Hentry

Ha en underbar sommar så ses vi i augusti
2022-06-28 23:14

Stort tack för kvällens trevliga avslutning med lekar, föräldramatch och grillning.

Nu tar vi 5 veckor ledigt från träning och match, så njut nu av sommaren tillsammans med familj och vänner. Men glöm aldrig, bollen är människans bästa vän så se till att alltid ha en nära till hands när lusten faller på =)

Viktiga datum:

Tisdag 2 augusti. Första derbyt någonsin i seriespel mellan damlagen IS Halmia och Halmstads BK. Detta på Örjans vall och som en del av att arenan fyller 100 år i sommar. Då vill jag se er alla där i Halmiajkläderna!

Tisdag 9 augusti. Första träningen för höstsäsongen. Samma tid och plats.

Ta hand om er så ses vi!

Avslutning
2022-06-19 20:24

Hej

Bra spelat idag på poolspelet, det är en fröjd att se utvecklingen vecka för vecka.

Nu på tisdag 21/6 är det ingen träning, istället hänvisar vi till IS Halmia Dam - Laholms FK på Örjans vall med avspark 19.00. Kontakta mig om ni vill gå på matchen så skriver jag upp er.

Tisdag 28/6 har vi vår avslutning innan sommaruppehållet. Vi kommer att inleda med lite fotbollslekar för att sedan spela match mellan föräldrar/ledare och barnen. Därefter går vi bort till vår klubbstuga och grillar. Halmia bjuder på hamburgare (nötkött), korv (fläsk) och läsk/mineralvatten. Ni får separat kallelse till detta på mailen.

2022-06-03 21:43

Träningsstart utomhus
2022-04-19 10:16

Hej

Tanken var att vi skulle fortsätta inomhus någon vecka till, men på grund av avbokade träningstider i Andersbergshallen i kombination med det fina vårvädret gör att vi väljer att börja träna utomhus redan idag.

Nu får vi tre träningar ihop utomhus innan första poolspelet 8/5, det kan behövas då det är en viss skillnad på 5-manna utomhus respektive inomhus.

Tisdagar 17.00 - 18.30 på Halmstad Arena IP, plan 5 är det som gäller framöver.

// Christoffer