P-2011/12
Välkomna till IS Halmia P-2011

VÄLKOMNA till IS Halmias pojkar födda 2011s trupp och hemsida.

Här kommer vi att uppdatera allt som händer med och kring denna grupp; träningar, samlingar, matcher, cuper m.m m.m. Gå in i kalendern för att läsa lite, leta Er fram bland nyheter när det fylls på och/eller kolla in lagets medlemmar.

Denna trupp består idag av ca 20 spelare.

Nya spelare (födda 2011-2012) som är nyfikna att testa på hos oss är välkomna att kontakta våra ledare, se under kontakt.
boxningsfys och träning idag (bingolottotiderna)
2022-12-03 10:41

Hej

Idag kör vi boxningsfys kl 11:30 på Halmstadsboxningsällskap sedan är det fotbollsträning på kattegattsgymnasiet.

ANG BINGOLOTTOTIDERNA.

Va vänlig fyll informera om tider ni kan, Försäljning utav lotter är det som får oss att medverka på turneringar där föreningen står för anmälningskostnaderna.  Endast 1 tid är uppsatt

23/12  12-14 DIDI & QUINCY

BINGOLOTTOFÖRSÄLJNING!! VIKTIG INFO TILL FÖRÄLDRAR
2022-11-30 12:20

Hej i år blir det mycket lättare att sälja bingolotterna . Vi kommer att sitta på Coop (Gamletull) och sälja dessa lotter. Hela Föreningen kommer att sälja och vi har fått våra tider som vi behöver fylla ut snarast.Jag har underlättat schemat så att vi bara sitter 2 timmar var.Har man inte sålt innan så var vänlig och bidra denna gången så att inte samma personer sitter denna gången igen,Det är häktiskt för alla under jul så vi behöver ett smidigt sammarbete.

Det gula fältet tillhör oss.

vi kan underlätta det på det här sättet:

välj ett pass och meddela mig snarast (LISTAN LÄMNAS IN PÅ FREDAG)

23DEC

KL: 12-14        14-16       16-18

29DEC

KL: 12-14        14-16       16-18       18-20

mvh

Didi

FOTBOLLSGALAN 2022 (9 December)
2022-11-22 20:34
Fotbollsgalan 2022

Hej

Vi närmar oss jul och snart säsongsavslutning och innan dess har vi vår egna Fotbollsgalan 9 December för Tjej och killaget, då ska finkläderna fram. Vi kommer att vara på restaurang Atlantis på Karl X:s väg inne i stan ( jämte Myrornas).

Festligheterna börjar kl 18:00-22:00 där det kommer att serveras Buffé, där kommer även att vara liveshows , quiz och annat skoj.

Senast den 3:e December behöver varje spelare swisha 95kr till Alice Doubek(Keylas mamma F11) på telefonummer:

0704496373

SKRIV SPELARENS FULLA NAMN SAMT OM MAN HAR NÅN ALLERGI (Har man ingen allergi räcker det med namnet)

Ps. Om det finns någon spelare med andra suveräna talanger förutom fotbollen (förstås ),så ska ni självklart visa upp detta på scenen..hör av er

Enbart boxningsfys på Lördag
2022-11-18 14:06

Hej.

denna lördag är det bara boxningsfys och ingen fotbollsträning efteråt.

Ni som har sålt lotter kan ta med dem. Sista dag för försäljning är nästa lördag .

Vi ses imorgon 11:30 Nässjö gatan 6

Supergrymt jobbat!!
2022-11-12 16:25

Grymt jobbat och stort tack till Ugo Okoro på HBS. Hårt jobb ger resultat!!!

Glöm inte att sälja julkalendern så snabbt som möjligt.