Välkomna till IS Halmias flickor födda 2011

VÄLKOMNA till IS Halmias flickor födda 2011s trupp och hemsida.

Här kommer vi att uppdatera allt som händer med och kring denna grupp; träningar, samlingar, matcher, cuper m.m m.m. Gå in i kalendern för att läsa lite, leta Er fram bland nyheter när det fylls på och/eller kolla in lagets medlemmar.

Denna trupp består idag av ca 15 spelare.

Nya spelare (födda 2011) som är nyfikna att testa på hos oss är välkomna att kontakta våra ledare, se under kontakt.
2021-11-30 19:07

Hej

På Lördag är träningen inställd pga Is Halmia kommer att delta i Andersbergsfestivalen för att bl.a locka fler ungdomar till föreningen m.m.

.............

För den som vill besöka festivalen:

Gratis inträde

13.00-20.30

Ingen Träning 23/10..
2021-10-21 18:36

Hej Tjejer

Ni gjorde alla ett kanonjobb som bollkallar sist när Halmias damlag spelade i det kalla vädret, där bevisade ni prov på självdisciplin och uttålighet ,GRYMMA ÄR NI!!

Nu på lördag är fotbollen tyvärr inställt p.g.a halmias 10åringar kommer att vara bollkallar åt svenska damlandslaget i futsal på Arenahallen.

(Jag är tränare för dessa killarna så därför måste jag vara på plats för att hålla koll på dem)

Vi kör på nästa lördag , så kan vi diskutera om ni är redo/modiga att ställa upp i nån inomhuscup.

Vi syns nästa lördag.

Bollflickor 16/10
2021-10-16 06:35

Hej.

Nu på lördag 16/10 blir det ingen träning. Våra förebilder (Damlaget) spelar match och vi kommer att agera bollflickor samtidigt som vi stöttar vårt damlag. Vid senare skede kommer en del utav dessa spelarna i damlaget samt tränaren komma att besöka och hålla nån träning för er där ni även har möjlighet att ta kort samt ställa frågor.

SAMLING : SKEDALAHED IDROTTSPLATS

SAMLINGSTID: 13:15

LÖRDAG 16/10

Matchen startar 14.00 och slutar 15.45 sen blir det lite fika

Klä på er varmt gärna i mörka kläder.

Informera gärna era kompisar som inte har registrerat sig ännu.