F-2011/12
Välkomna till IS Halmias flickor födda 2011/2010

VÄLKOMNA till IS Halmias flickor födda 2011/2010s trupp och hemsida.

Här kommer vi att uppdatera allt som händer med och kring denna grupp; träningar, samlingar, matcher, cuper m.m m.m. Gå in i kalendern för att läsa lite, leta Er fram bland nyheter när det fylls på och/eller kolla in lagets medlemmar.

Denna trupp består idag av ca 30 spelare.

Nya spelare (födda 2011/2010) som är nyfikna att testa på hos oss är välkomna att kontakta våra ledare, se under kontakt.
Avslutad serie,träningsinfo,ledare m.m
2022-09-23 08:48

Hej

Igår var sista seriespelsmatchen där vi gjorde kanon insats ifrån alla spelare.Detta innebär att vi snart kommer att börja träna inomhus.Nästa vecka på träningen får ni mer information.

Så här ser läget ut idag:

Gruppen växer i snabb takt och vi är över 30 tjejer i laget och för att träningarna ska rulla i takt med träningstiden så kommer vi ha ytterliggare en tränare till (gärna fler),Diego Armando heter han och är Rafaellas pappa.

Ni kommer inte att dela på er som jag fick höra igår ifrån några tjejer, det spelar alltså ingen roll hur många vi är i gruppen och vi utgår alltid efter  grundprincipen när tjejgruppen startades: systerskap före fotboll i en fotbollsmiljö.

Och ju fler tjejer vi blir med tiden kommer det att krävas fler tränare, så alla är välkomna att bidra som tränare,hjälpare mm.

Det vi har åstadkommit med tjejgruppen är mycket större än fotboll så bibehåll glädjen som ni ger varandra så har vi fokus på rätt plats..

Laguppställning mot Stafsinge torsdag

Helgens Match INSTÄLLD!!
2022-09-08 14:29

Hej

Helgens match mot Träslövsläge är inställd p.g.a Halmiafemman spelas nu till helgen.

Uppförande under tillställningar.
2022-09-05 21:34

Hej.

Jättekul att många kom för att stötta damlaget idag på Örjansvall,Men nu har det kommit lite kritik ifrån bland annat tränarna ifrån både Halmia och Astrio för olämpligt beteende som stör både publik,funktionärer,spelarna,tränarna mm.Detta är oacceptabelt då det skapar irritationer , se till att prata med barnen så detta inte uppstår igen.