Buss Eurostop
Bokning av Buss Eurostop
De i respektive lag som är administratörer kan här boka bussen. Behöver ni inloggning eller behöver hjälp med en bokning kontakta:

Christoffer - christoffer.andreasson@halmia.se, 070-4045599.

Bokningsregler

1. Bokning buss "Eurostop", "PS Olje AB" samt eventuell hyrbuss
   a. Bokning sker av ledare i respektive lag genom att lägga till en händelse av typen "Övrigt" i kalendern på sida för respektive buss (gå till kalendern och tryck på plustecknet ute i höger kant på aktuell dag). Prioritering mellan aktiviteter, lag är äldst först, ha koll på varandras kalendrar.
   b. Var noga med att lägga in hela tiden för bokningen, från det att bussen hämtas tills den verkligen är tillbaka.
   c. Fyll i vad den ska användas till.
   d. Fyll i vart ni ska åka.
   e. Fyll i vem som är ansvarig för bussen och ett mobilnummer till densamma under "Aktivitetsinfo".
   f. Nycklar finns på kansliet.

Bokning av ytterligare hyrbuss = kontakta Leif Jönsson (070-6464457).

I varje buss kan man vara åtta (8) passagerare plus chaufför. Se Transportstyrelsen

Om det är något problem gällande problem med bokning på websidan så kontakta Christoffer Andreasson alt Leif Jönsson.

2. Avgift för spelare
Vi tar inte ut någon avgift för detta.

3. Tankning
Skötts utan kansliet. Vid eget utlägg spara kvittot för redovisning kansliet och återbetalning (PS. Diesel).

4. Körjournal
Behövs inte fyllas i.

5. Skötsel
Den som lånar leasingbussarna skall alltid städa ur den på skräp!!
Kansliet sköter tvättning av bussarna, däckbyte samt service.

6. Skador
Om det inträffar mindre skador på bussen så anmäls detta till kansliet via mejl eller telefon. Ta gärna kort på skadan med mobiltelefon.
Skaderapport från försäkringsbolag skall fyllas i vid krock med annat fordon
som vi verkligen inte hoppas sker.
Var försiktiga när ni kör och tänk på att ni har värdefull last.

7. Utläming/Återlämning
Örjans Vall/kansliet, kontakta Christoffer Andreasson i första hand och därefter Leif Jönsson.

// IS Halmia

Lör 5/9 10:00